Etusivu Yhteys   Työympäristö Kalusto Yhteistyökumppanit Kuvagalleria

Historia

 

Raimo Laine hankki ensimmäisen kuorma-autonsa vuonna 1962 ja yrityksemme on toiminut kuljetusalalla siitä lähtien. Tuohon aikaan puutavaraa kuljetettiin pääosin uittoon ja kuormat tehtiin käsin vaihtolavoille. Ensimmäiset autokuormat kuljetettiin Yhtyneet Paperitehtaat Oy Kaipolan tehtaalle ja ne sisälsivät metristä kuusipuuta eli ns. mustaa massaa. Vuonna 1991 perustettiin Kuljetus Raimo Laine Ky ja Jarmo Laine tuli yritykseen osakkaaksi.

Raimo jäi eläkkeelle 2002, tuli Jarmon veli Jori Laine hänen tilalleen ja nykyään yritys on heidän omistuksessaan. Raimo Laine Ky työllistää tällä hetkellä seitsemän henkilöä. Kolmella puutavara-autoyhdistelmällä tehdään kuljetuksia UPM Metsälle.

Nykypäivä perustuu historiaan. Puutavarankuljetusala on pääomavaltainen ja myös erilaisten lainsäädäntöjen ohjaama. Kalustoa ja toimintaa on kehitettävä lainsäädännön muuttuessa maksimikuormia hyödyntäen. Kokemuksella ja asiantuntemuksella kuljetustapahtumasta saadaan myös mahdollisimman ympäristöystävällinen. Uskomme antaumukselliseen työntekoon, rehellisyyteen kaikessa toiminnassa sekä luonnon ja ihmisen kunnioittamiseen.

  Raimo ja Jarmo 1969
Sisu vuonna 1974
Asko Sivonen, Raimo Laine ja Jarmo Laine 1974
Raimo Laine, Jori Laine ja Sisu-myyjä Toivo Salo Karjaalla 1988
Jori, Jarmo ja Raimo 1997